Organisationer med anknytning till kulturarv i Hordaland [sv]

Organisationer med anknytning till kulturarv i Hordaland (swedish), Organisasjonar knytt til kulturarv i Hordaland (norwegian nynorsk)

Organization

Description

Datasettet inneheld opplysningar om organisasjonar (bedrifter, institusjonar, etatar) som er representerte i samlingane til musea i tidlegare Hordaland fylke. Det inneheld både organisasjonar frå regionen og organisasjonar utanfor regionen som er knytt til museumssamlingane i området. [nn]

Dataset
06/12/2021 16:32:28
Ongoing work
Status
Purpose

Målet med datasettet er samarbeid om betre autoritetsdata om organisasjonar i regionen, lenke dei til eksisterande ressursar på nett og gjere dei tilgjengelege for andre samlingar. [nn]


URI
http://kulturnav.org/ea73c434-9cea-430d-a637-ff5b5026f15b
Download
Login/register to download the dataset content
1 to 1 of 1 hits.
Name
Organisationer med anknytning till kulturarv i Hordaland
Swedish

Organisasjonar knytt til kulturarv i Hordaland
Norwegian nynorsk

Description
Datasettet inneheld opplysningar om organisasjonar (bedrifter, institusjonar, etatar) som er representerte i samlingane til musea i tidlegare Hordaland fylke. Det inneheld både organisasjonar frå regionen og organisasjonar utanfor regionen som er knytt til museumssamlingane i området.
Norwegian nynorsk

Primary language
English

Norwegian bokmål

SwedishNorwegian nynorsk

Dataset
English

Norwegian bokmål

Swedish

Estonian

Finnish

Purpose
Målet med datasettet er samarbeid om betre autoritetsdata om organisasjonar i regionen, lenke dei til eksisterande ressursar på nett og gjere dei tilgjengelege for andre samlingar.
Norwegian nynorsk